Grillo Koldtbord
Minimum 10 couverter
-
Einebærrøkt laks med eggerøre
-
Lettrøkt skinke med smakfull potetsalat
-
Roastbeef med remuladesaus og løk
-
Marinert kalkunbryst med HusetsWaldorfsalat
-
Fenalår med rømme og flatbrød
-
Spekeskinke med potetsalat
-
Frisk grønn salat og dressing
-
Nybakt loff og grovbrød,
-
Smør
Pris pr couvert kr 200.-
Tillegg varmrett:
-
Grillos populære gryterett med ris *
Kr 30.- pr couvert
Komplett inkl varmrett Kr 230.- pr couvert
Tillegg dessert:
- Ostebrikke med kjeks kr 20.-
- Karamellpudding med krem kr 45.-
*Se forøvrig utvalg av varmretter til koldtbord her
Koldtbord De Luxe
Minimum 20 couverter
-
Einebærrøkt laks med eggerøre
-
Gravet laks med sennepsaus
-
Ovnsbakt laks med purre, paprika og sitron
-
Marinert kalkunbryst med Waldorfsalat
-
Røkt hamburgerrygg med svisker
-
Vesterålsanretning (reker, blåskjell, krabbe )
-
Roastbeef med tartarsaus
-
Fenalår og spekeskinke med eggerøre
-
Potetsalat
-
Friskt salat & urte-dressing
-
Loff og grovbrød
-
2 sorter smør
Pris pr couvert kr 295.-
Tillegg varmrett:
-
Grillos populære gryterett med ris*
Kr 30.- pr couvert
Komplett med varmrett kr 325.- pr couvert
* Se forøvrig utvalg av varmretter til koldtbord her
Tillegg dessert:
-
Ostebrikke med kjeks kr 20.- pr couv
-
Karamellpudding med krem kr 45.- pr couv
Arktisk Festbuffet
(For arrangement over 20 personer)
Innhold på festbuffeten:
- Oskjell i Vinaiigrette
- Dampete blåskjell
- Kongekrabbe
- Friske reker
- Nyrøkt Laks
- Gravet laks
- karry-sild
- Rødvinsild
- Laksepaté
- Ostefylt røkelaksrullade
- Viltgryte av elg
- Baccalao
- Dill potet
- Ris Pilaff
- Foliebakt Ishavsrøye
- Kokte poteter
- Potetsalat
- Frisk salat
- Sennepsaus
- Vinaiigrettedressing
- Hvitløksdressing
- Kremet majones
- Tartarsaus
- Flatbrød
- Loff
- Grovbrød
- Smør
- Dessertoster
- Kjeks
- Hjemmelaget karamellpudding
Pris pr couvert kr 400.-
TACO-buffet
- Tortilla
- Tacoskjell
- Nachos
- Frisk salat
- Maiskorn
- Løk
- Rømme
- Revet ost
- Kjøttsaus i mild tacosaus
minimum 10 pers
Pris pr couvert kr 200.-
Spekemat-buffet
- Spekeskinke
- Fenalår
- Morrpølse
- Eggerøre
- Potetsalat
- Rømme
- Loff
- Smør
- Flatbrød
minimum 10 pers
Pris pr couvert kr 185.-
Lunsjbord
-
Kyllinglår med Waldorfsalat
-
Røkt laks med eggerøre
-
Kokt skinke med potetsalat
-
Roastbeef med remulade
-
Brød og smør
Minimum 10 couverter
Pris pr couvert kr 175.-
Lunsj-tallerken
Kyllinglår, pillede reker, majones, potetsalat, blandet salat & dressing, Couvertbrød og smør.
Kr 130.-
Roastbeef m/remulade, røkelaks m/eggerøre, reker og majones, blandet salat og dressing, Couvertbrød og smør.
Kr 140.-
Skinke, ost og kylling med potetsalat og blandet salat og dressing. Couvertbrød og smør.
Kr 120.-


