Grillo Catering

Grillo Koldtbord

Minimum 10 couverter

  • Einebærrøkt laks med eggerøre
  • Lettrøkt skinke med smakfull potetsalat
  • Roastbeef med remuladesaus og løk
  • Marinert kalkunbryst med HusetsWaldorfsalat
  • Fenalår med rømme og flatbrød
  • Spekeskinke med potetsalat
  • Frisk grønn salat og dressing

  • Nybakt loff og grovbrød,
  • Smør

Pris pr couvert kr 200.-

Tillegg varmrett:

  • Grillos populære gryterett med ris *                

Kr 30.- pr couvert

Komplett inkl varmrett Kr 230.- pr couvert

Tillegg dessert:

  • Ostebrikke med kjeks kr 20.-
  • Karamellpudding med krem kr 45.-

*Se forøvrig utvalg av varmretter til koldtbord her



Koldtbord De Luxe

Minimum 20 couverter

  • Einebærrøkt laks med eggerøre

  • Gravet laks med sennepsaus

  • Ovnsbakt laks med purre, paprika og sitron

  • Marinert kalkunbryst med Waldorfsalat

  • Røkt hamburgerrygg med svisker

  • Vesterålsanretning (reker, blåskjell, krabbe )

  • Roastbeef  med tartarsaus

  • Fenalår og spekeskinke med eggerøre

  • Potetsalat

  • Friskt salat & urte-dressing

  • Loff og grovbrød

  • 2 sorter smør

Pris pr couvert kr  295.-

Tillegg varmrett:

  • Grillos populære gryterett med ris*

Kr 30.- pr couvert

Komplett med varmrett kr 325.- pr couvert

* Se forøvrig utvalg av varmretter til koldtbord her

 

Tillegg dessert:

  • Ostebrikke med kjeks         kr 20.- pr couv

  • Karamellpudding med krem kr 45.- pr couv

 


 

Arktisk Festbuffet

(For arrangement over 20 personer)

Innhold på festbuffeten:

  • Oskjell i Vinaiigrette
  • Dampete blåskjell
  • Kongekrabbe
  • Friske reker
  • Nyrøkt Laks
  • Gravet laks
  • karry-sild
  • Rødvinsild
  • Laksepaté
  • Ostefylt røkelaksrullade
  • Viltgryte av elg
  • Baccalao
  • Dill potet
  • Ris Pilaff
  • Foliebakt Ishavsrøye
  • Kokte poteter
  • Potetsalat
  • Frisk salat
  • Sennepsaus
  • Vinaiigrettedressing
  • Hvitløksdressing
  • Kremet majones
  • Tartarsaus
  • Flatbrød
  • Loff
  • Grovbrød
  • Smør
  • Dessertoster
  • Kjeks
  • Hjemmelaget karamellpudding

Pris pr couvert kr 400.-

 

 

 


TACO-buffet

  • Tortilla
  • Tacoskjell
  • Nachos
  • Frisk salat
  • Maiskorn
  • Løk
  • Rømme
  • Revet ost
  • Kjøttsaus i mild tacosaus

 

minimum 10 pers

Pris pr couvert kr 200.-

 



Spekemat-buffet

  • Spekeskinke
  • Fenalår
  • Morrpølse
  • Eggerøre
  • Potetsalat
  • Rømme
  • Loff
  • Smør
  • Flatbrød

minimum 10 pers

Pris pr couvert kr 185.-


 

Lunsjbord

  • Kyllinglår med Waldorfsalat
  • Røkt laks med eggerøre
  • Kokt skinke med

    potetsalat
  • Roastbeef med remulade
  • Brød og smør

Minimum 10 couverter

Pris pr couvert kr 175.-

 


Lunsj-tallerken

Kyllinglår, pillede reker, majones, potetsalat, blandet salat & dressing, Couvertbrød og smør.

Kr 130.-

Roastbeef m/remulade, røkelaks m/eggerøre, reker og majones, blandet salat og dressing, Couvertbrød og smør.

Kr 140.-

Skinke, ost og kylling med potetsalat og blandet salat og dressing. Couvertbrød og smør.

Kr 120.-


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter