Forretter
Rekecoctail med toast melba
(serveres direkte I levert cup)
kr. 75,00
Skalldyrcoctail med toast melba (reker, blåskjell, kreps, kamskjell, akkar)
kr. 95,00
Canapé med nyrøkt laks & eggerøre
kr. 75,00
Canapé med gravlaks og sennepsaus
kr. 75,00
Serranoskinke med melon og mangosalsa, ruccola og granateplesalat, olivenaioli
kr. 109,00
Gravet rensdyrfilet på salatseng med sennepsdressing
kr. 135,00
Avocado med reker og majones
kr. 95,00
Laksemousse med pepperrotkrem, toast melba
kr. 105,00
Hvitvinsdampet haneskjell i terteskjell med dillsalsa
kr. 105,00
Frisk grønn asparges med Sandefjordsmør
kr. 95,00
Kyllingbryst på salatseng med druesalat
kr. 95,00
Supper
Kremet aspargessuppe
kr. 45.00
Kremet champignonsuppe
kr. 45.00
Kremet blomkålsuppe
kr. 45.00
Kremet kyllingsuppe
kr. 45,00
Vesterålsk fiskesuppe
Kr. 75,00
Tillegg for rundstykke og smør
kr 15.- pr couvert



