Tapas

Den mest utbredte historien til opprinnelsen av tapas er at det ble brukt brød-/oste- eller skinkeskiver til å dekke vinglasset med for å unngå insekter i vinen. En annen historie er fra den spanske kongen Alfonso den 10. Han måtte pga sykdom spise små biter med mat sammen med vin mellom måltidene. Da han ble frisk skjønte han at dette var en fornuftig måte å drikke vin på og beordret alle som serverte vin at de også måtte servere noe å spise samtidig. Grillo Caterings tapas inneholder masse spennende smaker og retter fra middelhavslandene men også fingermat fra vårt eget distrikt.  Vi gleder oss til å servere vår tapas!

Tapas Vesterålen


Kr 230.- pr couvert

Sildetapas Notloftet

Kr 175.- pr couvert

Tapas Espania

 

Kr. 290,- per couvert

Tilleggsretter til vår tapasmeny:

Pris kr. 30,- per rett per couvert.




Share on FacebookShare on Twitter