JULEBORD 2012

Juletapas
Innhold på buffeten:
* Varmrøkt Ishavsrøye Vesterålen
* Cognacgravet laks med sennepssaus
* Fennikelsild
* Hjemmelaget lammerull og sylterull med tilbehør
* Assortert sushi og maki med tilbehør
* Løyrom på toastet canapé, med rødløk og créme fraîche
* Wraps med juleskinke og grov sennep
* Hjemmelaget svineknoketerrine
* Rakørret-lefse
* Fusillisalat med dressing
* Røkelaks med urtekrem
* Pinnekjøtt Brandade på hjemmelaget knekkebrød
* Juleribbe med svisker
* Monte Enebro (delikat spansk geitost) med fiken i portvinssirup
* La Tour (fantastisk italiensk 3-melks ost) med rørte jordbær
* Moltemousse med lakka-gelé, sjokolade og havreflarn
* Rødvinskokte pærer med Tahiti vaniljesaus
* Brødkurv med ferske bakster
* Kvitseidsmør
Synes du dette høres spennende ut?
Ta kontakt for et godt tilbud!
Sushi har en voksende popularitet i Norge, og Vesterålen har de beste forutsetninger med tilgang til fantastiske råvarer. Vi tilbyr spennende varianter av nigiri, maki og sashimi, med klassisk tilbehør.
Ta kontakt for nærmere opplysninger, menyforslag og tilbud.
tlf 76123861 epost post@grillo.no
Vi anbefaler:
Varm Julebuffèt fra Grillo Catering
Pinnekjøtt av stjernelam m/hjemmelaget kålrabistappe, sjyJuleribbe av tynnribbe m/husets rødkål, ribbesjy, sprøstekt svor og kokte poteter
Riskrem med vaniljesmak servert med ekte, frisk bringebærsaus
*****
Pris uten dessert Kr 220.- pr pers
Pris inkl dessert kr 250.- pr pers
**
Tillegg medisterpølser - medisterkaker kr 20.- pr pers
![]()
STORT JULEBORD